وکیل دعاوی شرکت ها  


شرکت های تجاری، از آنجایی که شخصیت حقوقی مستقل از شرکا دارند می توانند طرف دعوی قرار بگیرند و یا به طرفیت اشخاص حقیقی و یا حقوقی، اقامه دعوی کنند. به صورت کلی، شرکت تجاری می توانند کلیه روند پرونده خود در یک دعوی حقوقی و کیفری‌ را به وکیل متخصصی که تجربه کافی به قوانین و اصول شرکت ها دارد بسپارند تا ، در دعوی مطروحه که، شر کت با شرکا و اشخاص ثالث دارد بهترین دفاعیات را به عمل آورد. پس وجود وکیل دعاوی شرکت ها، اهمیت زیادی را خواهد داشت. اما وظیفه وکیل دعاوی شرکت ها چیست؟ این وکیل وظیفه اش  آن است که به عنوان نماینده قراردادی شرکت، دفاعیات لازم را از شرکتی که طرف دعوی قرار گرفته و یا می خواهد اقامه دعوی کند به عمل آورد. برای آنکه وکیل مربوطه بتواند ذی النفع پرونده باشد و حکم را به نفع شرکت تغییر دهد بایستی به قوانین شرکت ها، که قانون گذار در قانون تجارت به بررسی آن پرداخته و آن را در قالب ۷ نوع شرکت قابل تشکیل دانسته و جداگانه اصول و قوانین ثبت و تشکیل آن را مورد بررسی قرار داده، آگاهی و تسلط  داشته باشد.

بررسی شرکت های تجاری  

قانون گذار در ماده 20 قانون تجارت، شرکت های تجاری را به هفت نوع شرکت تقسیم بندی کرده و راجع به هر یک از مرحله ثبت گرفته تا انحلال شرکت، قوانین و لایحه اصلاحی تنظیم کرده  و به صورت جداگانه شرکت ها  را مورد بررسی قرار داده است. آن چیزی که در اینجا اهمیت دارد داشتن  وجه اشتراک  شرکت ها در داشتن شخصیت حقوقی مستقل است‌ که قانون گذار به شرکت ها داده است.

دعاوی شرکت های تجاری

شرکت های تجاری می توانند هم به طرفیت شرکای شرکت و هم اشخاص ثالث اقامه دعوی کنند و هم می توانند طرف دعوی قرار بگیرند و در دعوی که از سوی شرکا و اشخاص ثالث مطرح گردیده به عنوان خوانده ورود پیدا کنند در هر دو حالت وظیفه وکیل دعاوی شرکت است که از حقوق شرکت دفاع کند و با استناد به ادله و مستندات قانونی، نگذارد که حقوق شرکت تضییع شود.

وکیل دعاوی شرکت ها کیست؟ و چه خدماتی را ارائه می دهد؟

این وکیل از آنجایی که به اصول و قوانین پیچیده  شرکت های تجاری و آیین نامه های راجع به آن  آگاهی کافی دارد می تواند بهترین دفاعیات را به عمل آورد و از حقوق شرکتی که شخصیت حقوقی مستقل داشته و با شکایت اشخاص ثالث یا شرکای شرکت طرف دعوی قرار گرفته دفاع کند.

 چرا شرکت ها، به وکیل تجاری نیاز دارند؟

از آنجایی که قوانین شرکت ها، قوانین پیچیده و حساسی می باشد و نداشتن هرگونه دانش و آگاهی کافی به قوانین، آینده یک شرکت را خدشه دار کند و موجب گردد که به شرکت ضرر و زیان مالی وارد شود لذا وجود یک وکیل تجاری در شرکت ها، امری الزامی می باشد تا از حقوق شرکت که یک شخص حقوقی می باشد دفاع کند و بهترین دفاعیات را با به  کار گیری ادله و مستندات قانونی به عمل آورد تا حقی از شرکت تضییع نشود.

ویژگی های وکیل دعاوی شرکت

این وکیل، بایستی دانش و آگاهی کافی، به قوانین شرکت ها داشته باشد تا بتواند از حقوق شرکت بهترین دفاعیات را به عمل آورد.

اگر قرار است شرکت، خوانده دعوی باشد، لازم است این وکیل به قوانین شرکت های تجاری آگاهی داشته باشد تا بتواند لوایح مستند و مستدلی طرح کند و از حقوق شرکت دفاع کند و بالعکس آن در جایی که قرار است مطرح کننده دعوی، شرکت باشد این وکیل ملزم به آن است که دادخواست یا شکوائیه را تنظیم و به دادگاه ارائه دهد و از حقوق تضییع شده شرکت دفاع به عمل آورد.

ویژگی های بهترین وکیل دعاوی شرکت

داشتن تجربه و تخصص کافی به قوانین شرکت ها شرط اولیه برای انتخاب بهترین وکیل تجاری است که مدیر عامل شرکت قبل از انعقاد قرارداد با وکیل تجاری بایستی بدان توجه کند چرا که در غیر این صورت، ممکن است به علت نداشتن دانش و آگاهی وکیل تجاری، خسارات مالی جبران ناپذیری به شرکت وارد آید.     

حق الزحمه وکیل دعاوی شرکت

همان گونه که گفتیم، وکیل دعاوی شرکت، قرار است در مقام دفاع از حقوق شخص حقوقی که شرکت است، باشد و قرارداد مربوطه را با مدیرعامل شرکت منعقد کند. اینکه حق الزحمه  وکیل تجاری چقدر است‌ به عواملی از جمله اینکه  قرارداد منعقد شده قرار است تا چه موعد زمانی با شرکت برقرار باشد و وکیل ملزم به آن باشد که در موعد قرارداد به شرکت خدمات ارائه دهد و اداره امور حقوقی شرکت را عهده دار شود و در مقام دفاع از حقوق شرکت باشد بستگی خواهد داشت.

نتیجه گیری

ما در این مقاله به معرفی وکیل دعاوی شرکت ها، که قرار است عهده دار پرونده های حقوقی و کیفری یک شرکت تجاری باشد پرداختیم و بیان داشتیم وظیفه این وکیل، آن است که در مقام دفاع از حقوق شخص حقوقی که یک شرکت است باشد و بهترین دفاعیات را از حقوق شرکتی که دعوی حقوقی و کیفری به طرفیت او مطرح گردیده به عمل آورد.

پیشنهادات

تیم حقوقی صدرا، درصدد آن است که  با همکاری وکلای متخصص و زبده که به حوزه های مختلف حقوقی، دانش و آگاهی کافی داشته اند، بهترین خدمات را به افرادی که درگیر مشکلات حقوقی بوده اند ارائه دهد. در صورتی که، شما هم، به خدمات حقوقی نیازمند هستید می توانید جهت برخورداری از خدمات ما، از طریق راه های ارتباطی که در سایت به آن اشاره شده، در تماس باشید.

برخی از سوالات متداول

۱.وکیل دعاوی شرکت ها کیست و قرار است چه خدماتی را ارائه دهد؟

این وکیل، قرار است در مقام دفاع از شخص حقوقی که یک شرکت تجاری است، باشد و دفاعیات لازم را، از شرکت تجاری، که به طرفیت او پرونده حقوقی یا کیفری مطرح گردیده، به عمل آورد.

۲. داشتن وکیل تجاری در یک شرکت چه مزیتی دارد؟

شما با داشتن، وکیل تجاری، که آگاهی  کافی به قوانین شرکت های تجاری دارد و تخصص خود را اختصاص به حوزه دعاوی شرکت ها داده است، از بهترین خدمات حقوقی  برخوردار شوید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *