وکیل حقوقی ایرانیان خارج از کشور

وکیل حقوقی ایرانیان خارج از کشور

امتیاز دهید post

مراجعه به وکیل حقوقی ایرانیان خارج از کشور یکی از امور مهم و حائز اهمیت برای افرادی است که خارج از ایران سکونت دارند. بسیاری از افرادی که از کشور مهاجرت کرده اند بنا به دلایلی مانند عدم امکان سفر یا ممنوع الورود بودن، توانایی بازگشت به ایران و رسیدگی مستقیم به امور حقوقی خود را ندارند. رسیدگی به پرونده هایی مانند طلاق، انحصار وراثت، ثبت شرکت و … از جمله این امور هستند که نیاز به برخورداری از دانش و تبحر نیز دارند. این افراد برای پیگیری پرونده های قضایی، حقوقی و … در کشور ایران، می توانند به وکیل باتجربه و متخصص مراجعه نمایند. این کار باعث رسیدگی به موقع به پرونده افراد مقیم خارج و حصول نتایج رضایت بخش برای آنها خواهد شد.

اهمیت مراجعه به وکیل حقوقی ایرانیان خارج از کشور

وکیل ایرانیان خارج از کشور، فردی مجرب و کارآزموده است که می تواند نقش مؤثر و پررنگی در رسیدگی به دعاوی افراد خارج از ایران داشته باشد. در واقع اعطای وکالت به وکیل حقوقی ایرانیان خارج از کشور باعث رسیدگی مؤثر به پرونده های حقوقی افراد مقیم در خارج از کشور شده و از متضرر شدن این افراد به دلیل عدم حضور در ایران، جلوگیری می نماید.

وکیل ایرانیان خارج از کشور از وکلای پایه یک دادگستری بوده و در حرفه خود تبحر و مهارت لازم را دارد؛ بنابراین با تکیه بر تجربه و درایت خود می تواند از موکل خود دفاعیات محکمه پسندی را در دادگاه مربوطه ارائه نماید؛ بنابراین مراجعه به وکیل و کمک گرفتن از او می تواند باعث موفقیت افراد در پرونده های حقوقی و کیفری، حتی در صورت عدم حضور در کشور خواهد شد.

وکالت ایرانیان خارج از کشور از چه طریقی امکان پذیر است؟

به طور کلی وکالت ایرانیان مقیم خارج از کشور از طریق روش های زیر میسر می باشد:

  1. فرد متقاضی که در خارج از ایران سکونت دارد می تواند به صورت مستقیم به یکی از وکلای متخصص و مجرب در ایران وکالت دهد. به این ترتیب بدون واسطه، در جریان رسیدگی به پرونده های خود در داخل ایران خواهد بود.
  2. افراد مقیم خارج از کشور می توانند به یکی از بستگان مورد اعتماد خود وکالت دهند. در وکالت نامه تنظیمی بین این افراد لازم است حق توکیل به غیر نیز درج شود. در این صورت فردی که در ایران از فرد مقیم خارج وکالت دارد می تواند امور مربوط به دعوی وی را به وکیل حقوقی ایرانیان خارج از کشور بسپارد. به این ترتیب وکیل در حدود اختیارات تعیین شده در متن وکالت نامه، اقدامات لازم را در جهت دفاع از حقوق موکل خود انجام می دهد.

انواع وکالت ایرانیان خارج از کشور

انواع وکالت ایرانیان خارج از کشور عبارت اند از:

  1. وکالت ایرانیان مقیم خارج برای حضور در جلسات دعوی و یا اقامه دعوی
  2. وکالت برای انجام امور مالی
  3. وکالت ایرانیان خارج از کشور برای رسیدگی به پرونده های حقوقی، اداری و قضایی
  4. وکالت برای انجام امور معافیت و نظام وظیفه
  5. وکالت ایرانیان مقیم خارج از کشور برای بازنشستگانی که خواهان دریافت حقوق خود هستند.
  6. وکالت ازدواج و طلاق
  7. وکالت خرید و فروش املاک
  8. وکالت برای خرید و فروش سهام و اعتبارات در ایران
  9. وکیل برای انجام وکالت های اختصاصی که به صورت تلویحی در وکالت نامه به وضوح قید شده است.

مراحل اعطای وکالت ایرانیان مقیم خارج از کشور

در صورت مراجعه به وکیل حقوقی ایرانیان خارج از کشور با مراحل ثبت نام و اعطای وکالت آشنا خواهید شد. در مرحله نخست لازم است به سایت تائید اسناد کنسولی مراجعه کرده و سپس مراحل را با دقت انجام دهید. نکته حائز اهمیت در اعطای وکالت، تطابق اطلاعات شناسنامه ای وکیل و موکل مطابق با شناسنامه ایرانی این افراد است.

پس از ورود به سامانه تاک، لازم است تا مراحل زیر را انجام دهید:

  1. ابتدا با مراجعه به بخش پروفایل، کنسولگری کشور محل اقامت خود را انتخاب نمایید.
  2. در این مرحله وارد بخش وکالت نامه شده و نوع آن را تعیین کنید.
  3. در مرحله بعدی لازم است متن دقیق وکالت نامه را تنظیم و تکمیل نمایید. بهتر است در این گام از افراد باتجربه و یا وکلای متخصص کمک بگیرید.
  4. لازم است برای دریافت نسخه اصلی وکالت نامه و همچنین تائید امضای خود، به همراه مدارک شناسایی و کد رهگیری به کنسولگری و یا نمایندگی های ایران در کشور مربوطه مراجعه نمایید.

نکته 1: در برخی از کشورها مانند آمریکا، کشور ایران فاقد کنسولگری می باشد. در این صورت می توانید به دفتر پاکستان که حافظ منافع ایران در آمریکا است مراجعه نمایید. در کشورهایی مانند کانادا نیز مراحل ذکر شده مانند مراحل لازم برای افراد مقیم آمریکا صورت می گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و جلوگیری از هر گونه اشتباه، بهتر است پیش از هر اقدام با وکیل حقوقی ایرانیان خارج از کشور مشورت نمایید.

نکته 2: لازم است بدانید تائید امضای ایرانیان مقیم کانادا و آمریکا از طریق تماس تصویری و به صورت غیرحضوری انجام می شود. اصل وکالت نامه در این کشورها از طریق پست برای افراد ارسال می شود. پس نیازی به حضور افراد در دفاتر حافظ منافع ایران وجود ندارد.

مدارک لازم برای اعطای وکالت ایرانیان خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای اعطای وکالت ایرانیان مقیم خارج از کشور عبارت اند از:

  • تکمیل پرسش نامه در سامانه میخک
  • درج مشخصات کامل شناسنامه ای با زبان فارسی
  • آدرس دقیق و کامل وکیل مورد نظر در کشور ایران. این مدارک نیز باید به زبان فارسی ذکر شوند.
  • کارت ملی، شناسنامه و یا گذرنامه جهت تنظیم وکالت نامه
  • امضای موکل به ویژه در وکالت نامه های مالی در حضور مأمور کنسولگری
  • عدم وجود خط و خش در متن وکالت نامه
  • عدم اضافه کردن اطلاعات در متن وکالت نامه پس از تنظیم. این کار باعث ابطال وکالت نامه خواهد شد.

کلام آخر

با توجه به حساسیت و اهمیت بالای اعطای وکالت نامه ایرانیان خارج از کشور به فردی مطمئن، نیاز است تا مفاد وکالت نامه به صورت مطمئن و دقیق تنظیم شود. موسسه حقوقی صدرا بستری امن و مناسب را برای انجام مشاوره و تنظیم وکالت نامه به شیوه ای صحیح، ایجاد نموده است. شما عزیزان می توانید با مراجعه به سایت این موسسه، اطلاعات لازم را کسب نموده و از حضور بهترین وکیل حقوقی ایرانیان خارج از کشور در پرونده خود اطمینان خاطر داشته باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *