HTML tutorial
هزینه وکیل از تقسیم ارث

تقسیم ارث یکی از مشکلات خانوادگی است که پیچیدگی های خاص خود را دارد، زیرا بسیاری از افراد در زمینه پرونده حقوقی ارث اطلاعات کافی ندارند. از این رو نمی توانند مسائل مربوط به ارث را به آسانی حل نمایند. به همین خاطر بسیاری از افراد تصمیم می گیرند برای حل مشکلات ارث و میراث به وکیل مراجعه کنند. این کار باعث می شود پرونده در کوتاه ترین زمان به نتیجه برسد. همچنین ارث به صورت عادلانه بین وراث تقسیم شود. هزینه وکیل برای تقسیم ارث از مسائلی است بسیاری از افرادی که محدودیت بودجه دارند با آن روبرو هستند. با مراجعه به موسسه حقوقی معتبر و باسابقه، این مشکل را می توان تا حدود زیادی حل نمود.

موسسه حقوقی صدرا یکی از مراکز حقوقی مجرب در سطح کشور است. این مرکز از وکلای متعهد و با انصاف از سراسر کشور برای حل پرونده های مختلف حقوقی بهره مند است. با مراجعه به این مرکز می توانید از هزینه واقعی وکیل ارث و میراث آگاه شده و صرف کوتاه ترین زمان، پرونده خود را با موفقیت به پایان برسانید.

انحصار وراثت چیست؟

پیش از آنکه از هزینه وکیل ارث و میراث آگاه شوید بهتر است تعریف درستی از انحصار وراثت یا تقسیم اموال داشته باشید. در واقع انحصار وراثت به تقسیم اموال و ارث باقی مانده از متوفی به صورت قانونی گفته می شود. انحصار وراثت در حالت کلی دو نوع با نام های محدود و نامحدود دارد. هنگامی که ارث باقی مانده به میزان کمتر از ۵۰ میلیون باشد، افراد با مراجعه به وکیل و پرداخت هزینه وکیل برای تقسیم ارث، نسبت به انحصار وراثت محدود اقدام می کنند.

بخوانید...
وکیل جعل سند

اما در صورتی که اموال بیش از ۵۰ میلیون ارزش داشته باشد، وراث باید نسبت به انحصار وراثت نامحدود اقدام نمایند. هر دو مورد انحصار وراثت مراحل یکسانی دارند. تفاوت آنها در مدت زمان معین برای دریافت گواهی انحصار وراثت است. این زمان، در انحصار وراثت محدود کمتر خواهد بود. لازم به ذکر است حق الوکاله وکیل در انحصار وراثت نامحدود، بیشتر می باشد.

هزینه وکیل از تقسیم ارث

هزینه وکیل انحصار وراثت چقدر است؟

معمولاً قسمتی از هزینه پرداخت شده به وکیل ارث، به حق الوکاله ایشان مربوط می شود. میزان حق الوکاله به مسائل مختلفی از قبیل مجرب بودن وکیل، مدت زمان لازم برای حل پرونده، دسترسی به تمام مدارک، همکاری تمامی وراث و … بستگی دارد.

برای اطلاع دقیق از میزان حق الوکاله، بهتر است با وکیل در ارتباط بوده و شرایط پرونده را به ایشان توضیح دهید. وکیل پس از انجام بررسی های لازم، مدت زمان لازم برای حل پرونده را اعلام خواهد نمود. همچنین هزینه وکیل برای تقسیم ارث و میزان حق الوکاله را به شما توضیح خواهد داد.

به عنوان مثال دریافت استشهادیه، گواهی فوت، هزینه های مالیات و … مواردی هستند که لازم است برای هر پرونده به صورت ثابت پرداخت شوند. بهتر است در زمینه میزان حق الوکاله با وکلای مختلف صحبت نموده و پس از ارائه اطلاعات دقیق در زمینه پرونده خود، از میزان حق الوکاله هر وکیل مطلع شوید. پس از آن در صورت صلاح دید، وکیل با حق الوکاله منصفانه را برای حل پرونده انحصار وراثت انتخاب نمایید.

مشکلات و موانع انحصار وراثت

انحصار وراثت معمولاً پیچیدگی ها و مشکلات زیادی دارد. با مراجعه به وکیل مجرب می توان این مسائل را در سریع ترین زمان و با کمترین هزینه به سود وراث به پایان رسانید. به طور مثال ممکن است وراث بدون مراجعه به وکیل، پرونده خود را تا مراحلی پیش برند؛ اما به دلیل مشکلی کوچک ناچار به تنظیم دادخواست جدید و طی کردن دوباره تمام مراحل شوند.

بخوانید...
وکیل ارث و میراث

ممکن است در پرونده ای تمام وراث نسبت به انحصار وراثت توسط وکیل اقدام نموده و هزینه وکیل برای تقسیم ارث رانیز پرداخت نمایند. این امکان نیز وجود دارد که یک یا چند تن از وراث نسبت به انحصار وراثت همکاری لازم را نداشته باشند. این مورد یکی از مهم ترین مشکلاتی است که بر سر راه تقسیم ارث و میراث وجود دارد. به عنوان مثال امکان دارد یکی از وراث در خارج از کشور زندگی کرده و نسبت به انحصار وراثت تمایلی نداشته باشد. عدم همکاری وراث در تقسیم اموال با کمک گرفتن از یک وکیل متخصص به راحتی قابل حل است.

از مشکلات دیگر که ممکن است در پرونده انحصار وراثت پیش آید، ناقص بودن مدارک متوفی و وراث است. ممکن است مدارکی مانند گواهی فوت، استشهادیه و … موجود نباشند. در این صورت وکیل انحصار وراثت می تواند نسبت به تکمیل مدارک تقسیم ارث و میراث بدون حضور وراث اقدام نماید.

یکی دیگر از مشکلاتی که در زمینه انحصار وراثت وجود دارد عدم آگاهی از میزان دقیق دارایی و اموال فرد متوفی می باشد. این مشکل با مراجعه به وکیل و پرداخت هزینه وکیل برای تقسیم ارث قابل حل است. وکیل با دریافت مجوزهای لازم، نسبت به استعلام اموال منقول و غیرمنقول فرد متوفی اقدام می کند. به این ترتیب می توان از کلیه اموال موجود به نام شخص فوت شده آگاهی پیدا نمود.

مراحل انحصار وراثت

برای آنکه بتوانید از یک وکیل مجرب در زمینه انحصار وراثت بهره مند شوید ابتدا لازم است با مراحل این کار آشنا شوید. در این صورت می توانید اطلاعات بیشتری در زمینه تقسیم ارث و میراث پیدا نمایید. مراحل مربوط به انحصار وراثت عبارت اند از:

  1. دریافت گواهی فوت متوفی
  2. استشهادیه محضری به منظور مشخص نمودن تعداد دقیق وراث
  3. پرداخت مالیات ارث
  4. ارائه مدارک متوفی و وراث به شورای حل اختلاف
  5. چاپ آگهی در روزنامه به منظور آگاهی از وجود وراث احتمالی دیگر
  6. صدور گواهی انحصار وراثت
بخوانید...
وکیل طلاق با قیمت مناسب

مرحله بعدی دریافت گواهی انصار وراثت، مراجعه به اداره امور مالیاتی است. با این کار طبقات ارث مشخص شده و میزان مالیات بر اساس نوع و مقدار اموال تعیین می گردد.

آگاهی از مراحل انحصار وراثت مزایای زیادی برای افراد دارد. از جمله این مزایا می توان به آشنایی با پروسه انجام شده توسط وکیل و تعیین دقیق هزینه وکیل برای تقسیم ارث اشاره نمود. در واقع آشنایی با مراحل حصر وراثت باعث می شود از میزان هزینه قابل پرداخت برای وکیل آشنا شده و دقت زیادی در این زمینه به خرج دهید. با این کار از صرف هزینه های مازاد جلوگیری خواهید نمود.

پس از طی نمودن مراحل یاد شده گواهی انحصار وراثت و تقسیم اموال صادر می شود. به وسیله این گواهی می توان امور مربوط به تقسیم ارث و میراث را انجام داد.

جمع بندی

با مراجعه به وکیل متخصص و مجرب می توانید تمام مراحل مربوط به انحصار وراثت را در مدت زمان کوتاهی به سرانجام برسانید. موسسه حقوقی صدرا یکی از بهترین گزینه ها برای بهره مندی از وکیل انحصار وراثت متخصص است. شما می توانید با مراجعه به این مرکز، مشکلات و پیچیدگی های موجود در پرونده انحصار وراثت را با وکلای موسسه صدرا در میان بگذارید. وکلای این موسسه آماده ارائه اطلاعات مفید و کاربردی در زمینه حل مشکلات موجود در تقسیم ارث و میراث هستند. با مراجعه به موسسه حقوقی صدرا از میزان دقیق هزینه وکیل برای تقسیم ارث آگاه شده و به این ترتیب از صرف هزینه های بیشتر جلوگیری خواهید نمود.

مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مشاوره تلفنی